15/4/11

+ Federació // + Federación

Últimament he tingut la sort de poder intercanviar postures de com seria la forma mes adient de poder fer la federació tornes a prendre empenta, he parlat amb gent de Barcelona, Palautordera,i també amb la recent formada associació d,Esplugues, saps amb general tothom te ganes de poder créixer i retrobar-nos mes sovint i saber-nos fer mes grans i agermanats, evidentment una de les formes es acceptar que hi han diferencies i que el que cal es enfortir on trobem punts en comú...
crec que si partim del joc en general hi moltes més similituds que no pas diferencies (el criteri i el valor de com afecten son a títol un xic personal). Actualment hi ha el reglament de la federació catalana, que el practiquem a Osona, Reus, Esplugues (pot ser que ho simplifiquin per la canalla), Horta? i el reglament de L'Associació catalana que el practiquen a Barcelona, Palautordera. i no se si amb deixo algú, crec que no.
Si fórem capaços d'acceptar aquestes dues versions del joc, i per tant que fora valid un dels dos per a futures noves associacions. I que  a l'hora d'organitzat els tornejos de "ranking" es fes per exemple d'anada i tornada, l'anada amb un reglament  i una tornada amb l'altre, vull pensar que haurem estat capaços de demostrar-nos a nosaltres mateixos que amb definitiva el que ens mou es fruir, compartir i créixer conjuntament.
Aquest escric el penjo al blog i també al face. de tocats pels botons amb el desig immens que puguem trobar-nos ben aviat...
fins ara dons
una abraçada a tots.

 Últimamente he tenido la suerte de poder intercambiar posturas de como seria la forma mas conveniente e poder hacer que la federación volviera a tomar empuje, he hablado con gente de Barcelona, Palautordera, y también con la recién formada asociación de Esplugues, Sabes en general todos tienen ganes de poder crecer y encontrarnos mas a menudo y sabernos hacer mas grandes y hermanados, evidentemente una de las formas es aceptar que hay diferencias y que lo que importa es fortalecer los puntos en común...
Creo  que si partimos del juego en general  hay muchas mas similitudes que diferencias ( el criterio y el valor de como afectan son a titulo personal). Actualmente hay el reglamento de la Federación Catalana que lo practicamos en Osona, Reus i Esplugues (quizás lo simplifiquen para los chavales), Horta? y el reglamento de la Asociación Catalana que lo utilizan en Barcelona i Palautordera y no creo que me deje a nadie.
Si fuéramos capaces de aceptar estas dos versiones del juego, y por consiguiente que fuera valido uno de los dos para futuras nuevas asociaciones. Y que a la hora de organizar torneos de "ranking" se hicieran por ejemplo de ida i vuelta, la ida con un reglamento y la vuelta con el otro, quiero pensar que habremos sido capaces de demostrarnos a nosotros mismos que en definitiva lo que nos mueve es divertirnos, compartir y crecer conjuntamente.
Este escrito lo colgare en el blog i también en el face. de "tocats pls botons" con el deseo que podamos encontrarnos muy pronto.

2 comentaris:

  1. Trobo a faltar la traducció a l'anglès, hehe!

    ResponElimina
  2. el que passa es que hi ha gent coneguda "al altre costat de la bassa"a qui pot interessar el futbol amb botons, i així facilitar el fet de trobar-ho amb Castellà, L'Anglès estaria molt be, Peró es una assignatura pendent, i començaria a estesar-me.

    ResponElimina