1/3/12

/// PIANO-PIANO¡ ///

petits apunts de lla lliga i de l' A.F.B.O
Primerament recordar-vos que la quota d'associat es de 15 euros anuals, amb els que esperem poder comprar el "trofeig" per la lliga 

(que seria campió i  subcampió així com unes medalles participatives per tots), i poca cosa més.
També recordar que a hores d'ara ja hauríem de començar la tornada. Si hi ha algú que vulgui donar-se de baixa ara seria el moment per tal de no tornar a encallar un altre lliga.
Per altre banda per el que fa referència al joc, recalcar que la mida total dels 11 jugadors no pot passar dels 40 cm de llarg. (podem fer petites excepcions amb els mes novells ja que disposen de menys plantilla).
Finalment hi comença haver-hi moviments a nivell federació catalana que m'agradaria comentar-vos es per això que el diumenge dia 11 de Març de 2012 coincidint que hi ha jornada de partits farem una reunió informativa al local a les 11'00 qui tingui interès que vingui.


pequeños apuntes de la liga y l' A.F.B.O
Primeramente recordaros que la cuota de asociado es de 15 euros anuales, con los que esperamos poder comprar el trofeo de liga (campeón y subcampeon así como unas medallas participativas para todos), y poca cosa mas.
También recordar que a estas alturas ya tendríamos que empezar la vuelta. Si hay alguien que quiera darse de baja ahora es el momento, con el fin de no atacar otra liga.
Por otro lado por lo que haca referencia al juego, recalcar que la medida total de los 11 jugadores no puede superar los 40 cm de largo. (podemos hacer excepciones con los jugadores noveles ya que tienen menos plantilla).
Finalmente empieza a haber movimientos a nivel federación catalana que me gustaría comentaros, es por eso que el domingo 11 de marzo de 2012 coincidiendo que es jornada de partidos haremos una reunión informativa en el local a las 11'00 quien tenga interés que venga.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada