11/11/10

He obert una nova pagina per parlar de la Federació
He abierto una nueva pagina para hablar de la Federación

Deixa el teu comentari de Federació aquí 
 Deja tu comentario de Federación aquí

8 comentaris:

 1. prim prim prim i mort de gana i mort de gana................jeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuu colometa....aki estem a les muntanyes de setcases fotenntli un cop d´ull amb els coleguis a la pagina mes collunuda de futbol amb botons.....encara q no sigui gaire aficionat,segueix aixi....la teva empenta i il-lusió per aquest esport...el fa mes gran i a tu tambe...!!!un peto i fins aviat.....be water my friend...

  ResponElimina
 2. A mi no em preocupa tan el tema de quants vots ha de tenir cadascuna de les Associacions ja que crec que es podria trobar fòrmules alternatives. És evident que la de Barcelona té bastants més socis que la resta i això faria pensar que hauria de tenir un pes més específic però jo ho faria d'una altra manera.

  Cada associació tindria 1 vot i llavors establiria el tipus de decisions que es poden prendre. Així tenim:

  decissions per unanimitat: quan almenys no hi hagi cap vot en contra i majoria de vots a favor. És a dir per exemple 3 si i 1 abstenció és unanimitat 2 si 2 abstenció no és unanimitat.
  Per exemple, canvis en el Reglament per a mi s'haurien de decidir per unanimitat.

  decissions per majoria qualificada: s'han de complir els següents criteris:
  1.- més vots a favor que en contra.
  2.- els vots a favor representin com a mínim a 2/3 parts dels federats.
  Per exemple, l'entrada d'una nova Associació.

  decissions per majoria simple: més vots a favor que en contra. Per exemple, elaboració d'un calendari propi de competició.

  ResponElimina
 3. Be amic per mi tampoc es que sigui un dels requisits del com es reparteix, més aviat el qui sigui que es respecti…
  D’altre banda no hi ha massa res de nou en els plantejaments que tu fas i els que en un principi eren amb els que intentàvem regir-nos.

  De tota manera m’està molt be que puguem mirar de fer quelcom per unir criteris, ara be, si no vaig errat crec per poder fer cap gestió federativa s’hauria de convocar les associacions que consta'n com a Federades i intentar gestionar el desencallament, intentaré explicar-me, Penso que hi hauria d’haver una renuncia o be un acord “X” amb els actuals representants federatius, i si ni han que no estan actius mirar que deleguen vots per tal de poder reestructurar una junta i així poder iniciar l’activitat de forma que no hi hagin caps per lligar.
  Per part meva estic intentant localitzar el personal de la junta per comunicar-lis que estaria be fer quelcom.
  Ja anirem xerrant, ara per ara el que realment amb motiva,( i no voldria semblar egoista) es que a Osona es torni a tenir present el futbol amb botons…
  Merci per ajudar a enfortir aquest “hobby”.

  ResponElimina
 4. En l'ultim comentari que vaig deixar, deia que ara per ara el que amb motiva es que a Osona es es torni a tenir present el futbol amb botons, amb això no volia pas donar a entendre que el tema federació no m'agrades tractar-lo, el que passa, per el que veig en les converses que teniu en altres foros esteu mirant si 10 passis son o no possibles i m'acollona una mica, ja que del que no tinc ganes es d'haver de tornar a aprendre reglament. Almenys ara per ara, també crec que no es el que mes pot ajudar a recuperar vells participants...

  ResponElimina
 5. Solament afegir que el fet d'haver publicat l'enquesta de com hauria d'anar el vot, respon més a una necessitat de saber com editar un bog que no pas a l'inquietud de la pregunta amb concret.

  ResponElimina
 6. el tema del reglament no t'ha de preocupar tant. Trobaríem solucions ràpid si es vol construir. Lo dels passis oblida't. A l'ACFB s'ha parlat molt sempre del Reglament i surten sempre propostes descabellades. Després res de res.

  ResponElimina
 7. He rebut aquest escrit que crec d'interes apropar-vos.

  Des del meu desig de avivar la Federació Catalana de Futbol-Botons us vull possar al corrent en quatre paraules de la seva situació, des del moment en que, sembla ser que em tenia que fer càrrec de la seva Presidència, cosa que no vaig creure oportú donat el passotisme galopant que observaba, començant per a la meva Associació, més la postura enrocada entre l'Associació Catalana (Barcelona) i la mateixa F.C.
  Des de llavors, la F.C. ès en mans d'una gestora presidida pel President anterior, Joaquím Brutau, i la seva activitat és nula, la cual cosa és una verdadera llàstima.
  Darrerament vull veure que la tendència potser que estigui cambiant. No se si és per les ganes que en tinc o pot ser cert pels missatges que m'arriven de fora. Sigui com sigui, vull aprofitar el moment.

  La Federació Catalana de Futbol-Botons ens ha de reunir a totes les Associacions i relacionar a tots els que practiquem i gaudim d'aquest joc a Catalunya.
  Crec que, per començar, s'ha de facilitar l'entrada de totes les Associacions i, amb el compromís inicial de totes -TOTES- procedir a reunir-nos un o dos representats de cadascuna per veure realment fins on podem arribar. Posteriorment, si s'escau, ja seria el moment de fer-se càrrec dels càrrecs de la Junta de Govern i, amb ella ja creada i efectiva a tots els efectes i amb el consens democràtic anar camviant tot el que s'hagi de cambiar a fi i efecte d'anar unificant els temes.

  En aquest sentit, m'he permès tenir un canvi d'impressions previ amb el President de l'Associació Catalana de F.B. (Barcelona), Marc Basora que, desprès d'una llarga i profitosa conversa, m'ha demostrat que pot compartir aquesta línia, tot i que ho sometrà a la seva Junta.

  És questió de que de cada Associació s'expressin opinions al respecte. Se que cada Associació fa el que pot (que m'heu de dir a mí) però integrats en la F.C. , que recordeu que ja existeix, tots plegats tindriem l'al·licient afegit dels torneigs anuals federatius, a més de que el mateix joc tindria el prestigi i la imatge unificadora que ha de tenir i que és mereix pel molt que ens aporta a cadascú dels que en gaudim d'ell.

  Espero les vostres mostres d'interès... o no.

  Una abraçada.

  Xavier Guarque (Dinàmic)

  ResponElimina