7/11/10

Que dir // que decir

Poques paraules son les que ara mateix amb segueixen...

res, comentar-vos que seguiré amb l'agradable tasca ( tasca per definir-ho ) ja que fonèticament sembla quelcom feixuc i no es pas axó ni de bon tros...

Agrair al amic Manel la seva empenta.

Gracies .

Ja per acabar comentar-vos que "kan plans stadium" torna ha estar operatiu desprès del llarg temps d'adaptació de l'estadi ( ja hem canviat el fluorescent )je,je,.

Va dons seguirem Parlant.

Pocas palabras son las que ahora me siguen...

nada, comentaros que seguiré con l'agradable labor ( labor por definir-lo) ya que fonéticamente parece algo costoso i de ningún modo es esto...

Agradecer al amigo Manel su empuje.

Gracias

Ya para terminar comentaros que "Kan plans stadium" vuelve a estar operativo después del largo tiempo de adaptación de el estadio ( ya cambiamos el fluorescente) je,je.

va pues seguiremos hablando.

1 comentari:

  1. Ei! Moltes gràcies! Entre tots hem de potenciar les iniciatives botonaires i la teva és molt bona així que molta força.

    Hi ha un tema que podries parlar-ne un dia perquè la teva opinió és molt interessant que és el tema de la Federació i el perquè estem tan separats com estem i si valdria la pena tornar a intentar-ho. Jo penso que si però fent els pasos ben fets i respectant d'entrada totes les particularitats.

    ResponElimina