9/11/10

PARLEM-NE // HABLEMOS

l'últim comentari fa referència a parlar de la Federació catalana de futbol amb botons...
Ja sabeu que per part meva, estic obert a mirar de fomentar tants punts d'unió com sigui possibles...
Que jo parli i comenti com ha anat tot plegat, no deixa de ser una visió personal, i com a tal, des d'un prisma particular.
Tampoc se si aquesta es la millor manera de fer-ho, ara be, es una manera i per tant val la pena esbrinar-la.
Que puc dir...
Actualment la Federació esta molt aturara, caldria tornar a fer contactes, recuperar el fil i encarrilar-ho de nou amb un esperit constructiu, mirar de fomentar punts on anàvem prou be, i mirar d'evitar postures enrocades que no porten en lloc. ( jo també he estat prou cabut en certs moments)...
Res, que tant de bo! que arribi a forces racons aquest bog arribi... i remogui les ganes de refer quelcom interessant.

adjunto l'estadística per que veieu que el blog ja belluga.


 El ultimo comentario hace referencia a hablar de la Federación Catalana de fútbol con botones...
Ya sabéis que por mi parte estoy abierto a mirar de fomentar tantos puntos de unión como sean posibles.
Que yo hable y comente como ha ido todo, no deja de ser una visión personal, y como tal, des de un prisma particular.
Tampoco se si esta es la mejor manera de hacerlo, pero, es una manera y por lo tanto vale la pena indagarla.
Que puedo decir...
Actualmente la Federación esta muy parada, habría que retomar contactos, recuperar el hilo y encarrilarlo de nuevo con espíritu constructivo, mirar de fomentar puntos donde íbamos bastante bien, y mirar de evitar posturas enrocadas que no llevan a ningún lugar. ( Yo también he sido cabezota en ciertos momentos)...
Nada, que ojalá que llegue a muchos rincones este blog... y remueva las ganas de rehacer algo interesante.

adjunto la estadística para que veáis que el blog ya se menea.

1 comentari:

  1. T'aporto la meva visió d'una Federació reformada i renovada. Actualment hi ha quatre associacions que podrien tornar a reemprendre el tema que són la vostra, la nostra, la de Palau (de nova creació en 2 anys) i la de Reus. Tinc entès que Horta i Sant Just ja ni existeixen.

    En aquest cas crec que hauríem de començar per uns mínims que tots estiguéssim d'acord però que fossin els ciments sòl·lids d'una estructura definitiva (això la culpa ho té que porto 2 anys estudiant el funcionament i política de la Unió Europea). Amb això vull dir:

    1.- Tota persona que pertany a una associació està federat i per estar federat s'ha de pertànyer a una associació. L'associació corresponent respon dels seus associats davant la Federació.

    2.- De moment tenim diferents reglaments que sempre han estat objecte de disputes continuades.D'entrada que cadascú jugui amb el Reglament que té assolint un compromís per a totes les associacions de no promoure canvis que vagin incrementant la discordància. Per això la Federació necessita d'un Comité de Reglament que vagi debatint sobre el tema i que aprovi les variacions que vulguin fer les associacions. És a dir la Federació ha d'assumir plenes competències en Reglament respectant la identitat de cadascú.

    3.- Fer anualment el Campionat de Catalunya amb seu rotatòria i a definir en quan a model de campionat. Jo tinc una primera proposta que podria contentar a tothom però és difícil d'explicar aquí.

    I més coses que podríem anar parlant...

    ResponElimina